contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

11 August Barks gata
Västra Frölunda, Västra Götalands län, 42132
Sweden

031-22 17 60

In- och utvändiga solskydd för privatpersoner och företag.

annons_bild.jpg

Persienner för alla fönster

Persienner som passar alla typer av fönster och inredning. Våra persienner finns i flera utföranden och i många olika färger. Välkommen till oss!

Persienner göteborg

Persienner är en mycket populär klassiker som hängt med sedan 50-talet. Tack vare att persienner är så pass flexibla, kan detta solskydd enkelt stoppa solstrålarna för att tränga in. Det är även möjligt att justera ljusintaget så att ljuset silas in genom halvöppna persiennlameller. Persienner är ett solskydd som även är en optimal inredningsdetalj som gör rummet snyggare. Tveka inte att kontakta oss om du behöver nya persienner i Göteborg!

25mm Persienn

25 mm persienner är ett bra alternativ när du söker en mångsidig produkt till ett attraktivt pris. Den kan fås i ett 60 tal färger, matcha den med övriga färger i rummet, eller välj en neutral färg.  Reglera ljusinflödet efter eget behag med ett enkelt handgrepp. Den förhindrar såväl risken för att bleka möbler som oönskad insyn. Dessutom så håller en persienn värmen ute sommartid samt värmen inne under vintertid. Passar till alla typer av fönster, antingen som frihängande eller om möjlighet finns, som mellanglas. Till sovrum samt rum där bättre mörkläggning önskas rekommenderar vi er att titta på vår ”blackout” persienn. Vi kan även erbjuda persienner med 16 mm lamell som lämpar sig för fönster med spröjs som gör att 25mm lamell blir för bred.

Persienner i Göteborg

Persienner i Göteborg


50mm aluminiumpersienn

En persienn i ren aluminium ger ett stiligt och rent intryck. Kombinera med trä och du får ett varmt, mer klassiskt resultat.

Lamell: Bredd 50 mm i brännlackerad aluminium. Finns med slät eller borstad yta samt i perforerat utförande

Överlist: Modell 7A med kassettöverlist 50 x 55, modell 7B kassett döljs med kornisch eller täcklist, modell 7C öppen över och vändlist i trä

Underlist: Brännlackerad plåt samt i massiv lind

Reglage: Manuell reglering med lina för hiss & skevning. Motorstyrning via brytare, fjärrkontroll eller med smartphone.

Stegband / Stegsnöre: Polyester 100%  i bredd 12, 25 och 38 mm

Mått: Modell 7A max bredd 3800 mm, max höjd 3800 mm. Modell 7B max bredd 2700 mm, max höjd 3800 mm. Modell 7C max bredd 2400 mm, max höjd 3800 mm

Aluminiumpersienner i köket

Aluminiumpersienner i köket


Träpersienn

Välj mellan ett tiotal olika tränyanser och drygt tjugo olika färger på textilband. Våra lameller är tillverkade av amerikansk lind som laseras och skyddas med en vattenbaserad UV-lack.

Träslag: Massiv lind samt äkta ek, ask och körsbär

Lamellbredd: 50 mm i bredd, tjocklek 3 mm

Överlist: Modell 9A med kassettöverlist 50 x 55mm som döljs av kornisch eller täcklist. Modell 9B med öppen över och vändlist i trä

Underlist: Massiv lind samt äkta ek, ask och körsbär

Reglage: Manuell reglering med lina för hiss & skevning. Motorstyrning via brytare, fjärrkontroll eller via iPhone med Rivieras App

Stegband / Stegsnöre: Polyester 100% i bredd 12, 25 och 38 mm

Max mått: Bredd 2400 mm. Höjd 3000 mm

Träpersienner

Träpersienner

Nya persienner i Göteborg - PG:s Persienn & markisservice