contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

11 August Barks gata
Västra Frölunda, Västra Götalands län, 42132
Sweden

031-22 17 60

In- och utvändiga solskydd för privatpersoner och företag.

Sandatex_Rullgardin11.jpg

Rullgardiner Göteborg

Rullgardiner är perfekta gardiner när det är extra soligt utomhus. Vi på PG:s & Ultraco Markiser kan hjälpa till att skräddarsy rullgardiner till just er. Välkommen!

RULLGARDINER

Rullgardiner när det är extra soligt utomhus. Slipp bli bländad vid middagsbordet.

RULLGARDINER Göteborg

Riviera rullgardiner har aldrig varit så populära som nu. De finns i tre olika grundutförande och med olika styrningsalternativ. Riviera Rullgardin används som gardin, men skapar samtidigt rätt ljusbalans i ditt hem. Textilerna finns från tunna transparenta till fördunklande, men även med högreflekterande baksida för bättre värme och ljusreducering. Urvalet av färger och mönster är stort och ger många möjligheter till snygga och spännande inredningslösningar. Fjärrstyrda gardiner är ett alternativ som blir allt vanligare då möjligheten finns att styra hela fasader med en knapptryckning. Riviera Rullgardin kan som tillval monteras med monteringslist eller i kassett för att skydda väven. Hos oss hittar ni många olika typer av gardiner för dina behov. Varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt rullgardiner utifrån dina önskemål.

Tips! Rulla ner gardinen helt om natten när det är kallt ute så spar du energi och bli klimatsmart!